TrackOnline

Onze recente blogs

Hoge kosten van emballage (verliezen) verminderen

15 oktober 2020

Veel organisaties zijn zich niet goed bewust van de hoge kosten die gepaard gaan met emballage verliezen. Daarnaast weten de organisaties die zich wel bewust zijn van deze kosten niet goed waar het mis gaat in de keten. Maar hoe voorkom je deze hoge kosten van emballage verliezen en verminder je de ontbrekende emballage aan het eind van het jaar?

Lees meer

Klantcase Deli Home in samenwerking met RTioT en Intellifi

13 oktober 2020

Klantcase van Deli Home in samenwerking met RTiOT en Intellifi. Deli Home haalt dagelijks voordelen uit het real-time inzicht! Middels de IoT oplossing van RTiOT, de BlueTitan BLE trackers van Intellifi en de software TrackOnline van Bexter, kan Deli Home op een duurzame manier de transport verder verbeteren.

Lees meer

Broodkarren duurzaam beheren

8 oktober 2020

Duurzaam werken, het verkleinen van je ‘carbon footprint’, een groen imago en circulaire economie, termen waar we niet omheen kunnen. Niet meer een trend, maar een noodzaak. Hoe kan je er dan voor zorgen dat jouw bakkerij een (nog) groener imago krijgt? Door je dolly's en broodkratten duurzaam te beheren. Je leest het in dit artikel.

Lees meer

Wat is er nieuw: TrackOnline update derde kwartaal van 2020

7 oktober 2020

We bevinden ons in het laatste kwartaal en dus is het tijd om terug te blikken naar het derde kwartaal van 2020. Er is weer hard gewerkt door het development team en veel verbeteringen, updates en nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd aan het emballage platform TrackOnline. De belangrijkste updates zijn hieronder toegelicht.

Lees meer

Broodkratten genoeg om jouw producten te vervoeren naar de klant

29 september 2020

Huur of koop jij weleens last minute een x aantal broodkratten en broodkarren, omdat je een tekort hebt? Dit zijn onnodig hoge kosten die voorkomen kunnen worden. Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg dat je altijd genoeg broodkratten op voorraad hebt! Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

Lees meer

Welke broodkrat is van mij?

22 september 2020

Broodkratten, ze lijken min of meer allemaal op elkaar. Maar hoe kun je zeker weten welke broodkratten van jou zijn en welke aantallen? Door je broodkratten online te registreren en beheren heb je altijd een actueel overzicht over jouw broodkratten, waar ze zich bevinden en in welke aantallen. We leggen het je uit in dit artikel.

Lees meer

Verdwenen broodkratten waar zijn ze?

3 september 2020

Het is een bekend probleem onder (industriële) bakkers: zoekgeraakte broodkratten en dolly's. De vraag hierbij is waar deze verdwenen broodkratten zich bevinden en hoe je dit kunt voorkomen. Je leest het in dit artikel.

Lees meer

Duurzame dinsdag: hoe duurzaam beheer jij jouw emballage?

1 september 2020

Van het scheiden van afval tot het kiezen voor plasticloze verpakkingen en producten. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën en aanpak om duurzaam bezig te zijn. Ook het beheren van emballage zoals karren, platen en plastic pallets kan op een duurzame manier worden gedaan. Hoe je dat doet, lees je in dit artikel.

Lees meer

Automatisering en digitalisering van het logistieke proces bij de industriële bakker

25 augustus 2020

De verkoop van brood en gebak in de supermarkt stijgt en de verwachting is dat dit de komende jaren blijft toenemen. Door de stijgende vraag wordt het productieproces opgevoerd en dit vraagt om het automatiseren en digitaliseren van handmatige werkzaamheden. Industriële bakkers kunnen nog veel voordeel halen uit het automatiseren van het logistieke proces.

Lees meer

Raak jouw broodkratten niet meer kwijt

11 augustus 2020

Broodkratten kwijtraken lijkt onmogelijk, toch? Desalniettemin komt het geregeld voor dat je minder broodkratten retour krijgt dan je geleverd hebt. Lees hier hoe jij grip krijgt en houdt op jouw broodkratten, maar ook op andere ladingdragers zoals dolly's.

Lees meer

Wat is er nieuw: TrackOnline update tweede kwartaal van 2020

9 juli 2020

Het tweede kwartaal van 2020 zit erop en er is veel gebeurd in deze drie maanden, om ons heen maar ook in ons platform TrackOnline. We hebben hard gewerkt aan het verbeteren en innoveren van ons platform. In deze blog neem ik jullie mee in een aantal van deze belangrijkste updates van het tweede kwartaal van 2020.

Lees meer

Ladingdragers registreren, administreren en beheren in één digitaal programma

26 juni 2020

Ladingdragers kunnen worden geregistreerd en beheerd en in één digitaal platform en hiervoor hoef je niet verschillende software programma’s aan te schaffen. TrackOnline biedt één oplossing voor alle problemen rondom emballage.

Lees meer

Raak jouw Deense containers niet meer kwijt

17 juni 2020

Het is een welbekende uitdaging in de logistiek: het kwijtraken van emballage zoals Deense containers, fusten, steekkarren, platen en andere ladingdragers. Wil je liever direct de oplossing dan deze welbekende uitdaging? Lees dan snel verder.

Lees meer

Wat is er nieuw: TrackOnline update mei 2020

9 juni 2020

We zijn ons platform constant aan het ontwikkelen en ook tijdens het thuiswerken hebben we niet stil gezeten. Dat is maar goed ook, want we willen innovatief blijven en jou, als klant, zo goed mogelijk blijven bedienen, zodat je werkt met de laatst geüpdatete versie van de software. Lees hier de laatste ontwikkelingen van TrackOnline.

Lees meer

Emballage data uitwisselen verbetert samenwerking

28 mei 2020

Organisaties wagen zich steeds meer aan volledig digitaliseren van bedrijfsprocessen. Geen sector wordt overgeslagen. Ketenmanagement en online keten beheer spelen dan ook een steeds grotere rol bij organisaties en dit krijgen ze voor elkaar door te digitaliseren.

Lees meer

Efficiënter samenwerken: emballage data delen in de keten

19 mei 2020

Met TrackOnline wordt de stap gezet naar digitaal samenwerken. Digitaal samenwerken met organisaties zorgt voor een efficiënte samenwerking en een optimale supply chain. Digitaal samenwerken is een belangrijk thema binnen ons bedrijf, maar waarom is dit zo’n relevant onderwerp en waarom zijn organisaties hier gebaat bij?

Lees meer

Wat is er nieuw: TrackOnline update eerste kwartaal 2020

16 april 2020

Het eerste kwartaal van 2020 zit er alweer op en er is in deze tijd veel veranderd. Niet alleen in de wereld maar ook in ons emballage registratie platform TrackOnline. TrackOnline is een online platform waar men emballage kan registreren en beheren. TrackOnline is ook beschikbaar als mobiele applicatie. Zowel de software als de mobiele app zijn we constant aan het ontwikkelen en verbeteren. Je leest hier de ontwikkelingen en updates van het eerste kwartaal in 2020.

Lees meer

Resultaten zien met TrackOnline: klanten aan het woord

9 april 2020

Resultaten zien, dat is waar het uiteindelijk om gaat en wat onze klanten willen. In dit artikel laten we een aantal van onze klanten aan het woord met de belangrijkste resultaten die zij behaald hebben door gebruik van het emballage registratie platform TrackOnline, te weten: efficiëntie, tijdsbesparing en duidelijke communicatie.

Lees meer

Altijd en overal inzicht: emballage beheer op je mobiel

2 april 2020

In de huidige digitale wereld komen we steeds een stapje verder richting digitalisering van bedrijfsprocessen. De mobiele applicatie van TrackOnline brengt jouw organisatie een stapje verder in de digitalisering van de logistieke processen van jouw organisatie. Met de app heb je altijd en overal inzicht in jouw emballage stromen en kun je jouw emballage gemakkelijk registreren en beheren.

Lees meer

Emballage besproken in: retail, sierteelt, automotive

31 maart 2020

Een paar weken geleden schreven we over de keuze in het soort emballage en het verschil tussen eenmalige emballage en herbruikbare emballage. Deze week zetten we het gebruik van emballage in verschillende sectoren uiteen. We bespreken het gebruik van emballage in de sierteelt, autobranche en retail. Daarnaast zullen we aantonen hoe omvangrijk het gebruik van herbruikbare emballage is.

Lees meer