TrackOnline

Onze recente blogs

De vleeskrat heeft een hogere waarde dan het product erin!

24 juni 2021

De essentie in een levering zit hem voornamelijk in het vlees, maar wat niet vergeten moet worden is dat de stapelbakken en de E kratten duurder zijn dan het product zelf. In dit artikel gaan we dieper in, op de vraag waarom niet het product maar de verpakking belangrijker is.

Lees meer

Logistieke middelen beheren in de pooling sector

21 juni 2021

Voor poolers, logistiek dienstverleners, 3PL en 4PL ondernemingen, is het beheer van logistieke middelen en de automatisering van deze bedrijfsprocessen een belangrijk onderwerp. Logistieke middelen optimaal beheren in de pooling sector doe je met emballage software.

Lees meer

Op maat gemaakte ladingdragers traceren en beheren

1 juni 2021

Op maat gemaakte producten moeten vaak worden vervoerd op speciaal aangemeten ladingdragers. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat deze op maat gemaakte transportmiddelen zoek raken en organisaties gedwongen worden om nieuwe ladingdragers te maken of te kopen. Lees hier hoe je jouw maatwerk karren en ladingdragers traceert en beheert.

Lees meer

Pooling oplossingen voor emballage

20 mei 2021

Emballagepooling is het volledig regelen van logistieke dienstverlening van de emballage in de supply chain. Het is noodzakelijk om dit in goede banen te leiden, door elke beweging van de emballage vast te leggen en de communicatie met klanten zo eenvoudig mogelijk te houden. Lees hier de verschillende oplossingen voor efficiëntere beheer van emballagepooling.

Lees meer

Wereldmilieudag: emballage oneindig blijven benutten

10 mei 2021

Op 5 juni is het Wereldmilieudag. Een dag waarbij we stilstaan bij ons milieu en het bewustzijn hierover dient te verbeteren. Bij Bexter is duurzaamheid een belangrijk thema binnen ons bedrijf. Ons product TrackOnline is ontwikkeld vanuit het oogpunt op kostenbesparing en duurzaamheid.

Lees meer

Is een koppeling met een ERP, WMS of TMS systeem een must?

22 april 2021

Systemen dezelfde taal laten spreken, waardoor handmatige invoeringen niet meer nodig zijn. Dat is mogelijk met TrackOnline. Wat zijn de voordelen van een koppeling en is het een must?

Lees meer

Wat is er nieuw: TrackOnline update eerste kwartaal van 2021

15 april 2021

Het eerste kwartaal van 2021 zit er alweer op en we hebben de afgelopen drie maanden veel verbeteringen en updates ontwikkeld in ons emballage registratie platform TrackOnline. Je leest hier een aantal van de belangrijkste updates.

Lees meer

Van Vliet Containers stapt over op TrackOnline

13 april 2021

Gerenommeerd logistiek dienstverlener Van Vliet Containers maakte het vorige maand definitief bekend: zij stapt over op TrackOnline.

Lees meer

Dit zijn de trends in de retail en sierteelt sector

4 maart 2021

In dit artikel beschrijven we de trends voor 2021 in de retail en sierteelt sector en andere sectoren.

Lees meer

De balans opmaken: toch weer die emballage kostenpost

12 januari 2021

Aan het einde van het jaar loop je er toch weer tegenaan: de emballage kostenpost. Door het jaar heen heb je het waarschijnlijk niet in de gaten gehad, dat er af en toe een emballage item mist. Pas wanneer de balans wordt gemaakt, is het toch een flinke kostenpost geworden. Deze komt vaak jaarlijks terug. Begin 2021 goed en doe er wat aan!

Lees meer

4 trends voor herbruikbare emballage in 2021

7 januari 2021

Welke trends en ontwikkelingen spelen in 2021 een belangrijke rol op het gebied van logistiek en emballage? Er zijn een aantal duidelijke trends te zien waar men dit jaar rekening mee kan houden in de strategie van de onderneming en op kan inspelen. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Lees meer

Wat is er nieuw: TrackOnline update vierde kwartaal van 2020

21 december 2020

Het einde van het jaar is in zicht en dus de hoogste tijd om de laatste TrackOnline kwartaal update te geven van 2020. Het laatste kwartaal zijn wederom veel updates doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten bijgekomen. We beschrijven hier een aantal belangrijkste updates en nieuwe functionaliteiten.

Lees meer

De 5 best gelezen artikelen van 2020

17 december 2020

Dit zijn de vijf best gelezen artikelen van het TrackOnline blog van 2020.

Lees meer

Eenvoudig registreren van jouw broodkrat

1 december 2020

Het registreren van ladingdragers zoals broodkratten, dolly's, plastic pallets en Deense karren maakt jouw werk een stuk efficiënter en effectiever. Lees hier welke voordelen het registreren van jouw broodkratten en andere ladingdragers geeft.

Lees meer

Begrippenlijst: duurzaamheid, circulariteit, (digitale) vrachtbrief, eindklant en meer

24 november 2020

Eerder legde we het verschil al uit tussen emballage, ladingdragers, RTI’s. Dat artikel lees je hier. Veel woorden in de logistieke sector worden gebruikt, maar betekenen hetzelfde. We besloten daarom een deel 2 te schrijven. Wederom hierbij een ode aan de woorden en hun betekenis.

Lees meer

Geld besparen op broodkratten en hun logistieke proces

19 november 2020

Broodkratten en broodkarren kunnen wij niet goedkoper maken. Geld besparen kunnen we wel garanderen door het logistieke proces van emballage te optimaliseren. Ook maken we het werk voor bakkerijen makkelijker. Lees hier waar je nu geld laat liggen en start direct met besparen.

Lees meer

4 tips voor industriële bakkers om tijd te besparen op de administratie

10 november 2020

Als bakker maak je vaak lange dagen en de administratie die aan het einde van de dag nog moet gebeuren is dan niet waar je op dat moment het meest behoefte aan hebt. Maar de administratie hoeft geen lange taak te zijn die veel tijd en inspanning kost.

Lees meer

Emballage, ladingdragers en RTI's uitgelegd

29 oktober 2020

In de logistieke sector worden veel verschillende woorden gebruikt omtrent logistieke middelen zoals emballage, ladingdragers en Returnable Transport Items, maar bedoelen of betekenen ze hetzelfde. Daarom hierbij een ode aan de woorden en hun betekenis.

Lees meer

Emballage over de grens

22 oktober 2020

Producten die de grens over gaan worden verpakt, middels herbruikbare emballage. Als emballage op reis gaat en de grens over gaat, komt er veel bij kijken. Hoe zorg je dat de emballage veilig de grens over gaat en niet al te onbelangrijk: ook weer in de juiste aantallen retour komt?

Lees meer

Hoge kosten van emballage (verliezen) verminderen

15 oktober 2020

Veel organisaties zijn zich niet goed bewust van de hoge kosten die gepaard gaan met emballage verliezen. Daarnaast weten de organisaties die zich wel bewust zijn van deze kosten niet goed waar het mis gaat in de keten. Maar hoe voorkom je deze hoge kosten van emballage verliezen en verminder je de ontbrekende emballage aan het eind van het jaar?

Lees meer