TrackOnline

Onze recente blogs

Wat is er nieuw: TrackOnline update eerste kwartaal van 2021

15 april 2021

Het eerste kwartaal van 2021 zit er alweer op en we hebben de afgelopen drie maanden veel verbeteringen en updates ontwikkeld in ons emballage registratie platform TrackOnline. Je leest hier een aantal van de belangrijkste updates.

Lees meer

Van Vliet Containers stapt over op TrackOnline

13 april 2021

Gerenommeerd logistiek dienstverlener Van Vliet Containers maakte het vorige maand definitief bekend: zij stapt over op TrackOnline.

Lees meer

Dit zijn de trends in de retail en sierteelt sector

4 maart 2021

In dit artikel beschrijven we de trends voor 2021 in de retail en sierteelt sector en andere sectoren.

Lees meer

De balans opmaken: toch weer die emballage kostenpost

12 januari 2021

Aan het einde van het jaar loop je er toch weer tegenaan: de emballage kostenpost. Door het jaar heen heb je het waarschijnlijk niet in de gaten gehad, dat er af en toe een emballage item mist. Pas wanneer de balans wordt gemaakt, is het toch een flinke kostenpost geworden. Deze komt vaak jaarlijks terug. Begin 2021 goed en doe er wat aan!

Lees meer

4 trends voor herbruikbare emballage in 2021

7 januari 2021

Welke trends en ontwikkelingen spelen in 2021 een belangrijke rol op het gebied van logistiek en emballage? Er zijn een aantal duidelijke trends te zien waar men dit jaar rekening mee kan houden in de strategie van de onderneming en op kan inspelen. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

Lees meer

Wat is er nieuw: TrackOnline update vierde kwartaal van 2020

21 december 2020

Het einde van het jaar is in zicht en dus de hoogste tijd om de laatste TrackOnline kwartaal update te geven van 2020. Het laatste kwartaal zijn wederom veel updates doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten bijgekomen. We beschrijven hier een aantal belangrijkste updates en nieuwe functionaliteiten.

Lees meer

De 5 best gelezen artikelen van 2020

17 december 2020

Dit zijn de vijf best gelezen artikelen van het TrackOnline blog van 2020.

Lees meer

Eenvoudig registreren van jouw broodkrat

1 december 2020

Het registreren van ladingdragers zoals broodkratten, dolly's, plastic pallets en Deense karren maakt jouw werk een stuk efficiënter en effectiever. Lees hier welke voordelen het registreren van jouw broodkratten en andere ladingdragers geeft.

Lees meer

Begrippenlijst: duurzaamheid, circulariteit, (digitale) vrachtbrief, eindklant en meer

24 november 2020

Eerder legde we het verschil al uit tussen emballage, ladingdragers, RTI’s. Dat artikel lees je hier. Veel woorden in de logistieke sector worden gebruikt, maar betekenen hetzelfde. We besloten daarom een deel 2 te schrijven. Wederom hierbij een ode aan de woorden en hun betekenis.

Lees meer

Geld besparen op broodkratten en hun logistieke proces

19 november 2020

Broodkratten en broodkarren kunnen wij niet goedkoper maken. Geld besparen kunnen we wel garanderen door het logistieke proces van emballage te optimaliseren. Ook maken we het werk voor bakkerijen makkelijker. Lees hier waar je nu geld laat liggen en start direct met besparen.

Lees meer

4 tips voor industriële bakkers om tijd te besparen op de administratie

10 november 2020

Als bakker maak je vaak lange dagen en de administratie die aan het einde van de dag nog moet gebeuren is dan niet waar je op dat moment het meest behoefte aan hebt. Maar de administratie hoeft geen lange taak te zijn die veel tijd en inspanning kost.

Lees meer

Emballage, ladingdragers en RTI's uitgelegd

29 oktober 2020

In de logistieke sector worden veel verschillende woorden gebruikt omtrent logistieke middelen zoals emballage, ladingdragers en Returnable Transport Items, maar bedoelen of betekenen ze hetzelfde. Daarom hierbij een ode aan de woorden en hun betekenis.

Lees meer

Emballage over de grens

22 oktober 2020

Producten die de grens over gaan worden verpakt, middels herbruikbare emballage. Als emballage op reis gaat en de grens over gaat, komt er veel bij kijken. Hoe zorg je dat de emballage veilig de grens over gaat en niet al te onbelangrijk: ook weer in de juiste aantallen retour komt?

Lees meer

Hoge kosten van emballage (verliezen) verminderen

15 oktober 2020

Veel organisaties zijn zich niet goed bewust van de hoge kosten die gepaard gaan met emballage verliezen. Daarnaast weten de organisaties die zich wel bewust zijn van deze kosten niet goed waar het mis gaat in de keten. Maar hoe voorkom je deze hoge kosten van emballage verliezen en verminder je de ontbrekende emballage aan het eind van het jaar?

Lees meer

Klantcase Deli Home in samenwerking met RTioT en Intellifi

13 oktober 2020

Klantcase van Deli Home in samenwerking met RTiOT en Intellifi. Deli Home haalt dagelijks voordelen uit het real-time inzicht! Middels de IoT oplossing van RTiOT, de BlueTitan BLE trackers van Intellifi en de software TrackOnline van Bexter, kan Deli Home op een duurzame manier de transport verder verbeteren.

Lees meer

Broodkarren duurzaam beheren

8 oktober 2020

Duurzaam werken, het verkleinen van je ‘carbon footprint’, een groen imago en circulaire economie, termen waar we niet omheen kunnen. Niet meer een trend, maar een noodzaak. Hoe kan je er dan voor zorgen dat jouw bakkerij een (nog) groener imago krijgt? Door je dolly's en broodkratten duurzaam te beheren. Je leest het in dit artikel.

Lees meer

Wat is er nieuw: TrackOnline update derde kwartaal van 2020

7 oktober 2020

We bevinden ons in het laatste kwartaal en dus is het tijd om terug te blikken naar het derde kwartaal van 2020. Er is weer hard gewerkt door het development team en veel verbeteringen, updates en nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd aan het emballage platform TrackOnline. De belangrijkste updates zijn hieronder toegelicht.

Lees meer

Broodkratten genoeg om jouw producten te vervoeren naar de klant

29 september 2020

Huur of koop jij weleens last minute een x aantal broodkratten en broodkarren, omdat je een tekort hebt? Dit zijn onnodig hoge kosten die voorkomen kunnen worden. Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg dat je altijd genoeg broodkratten op voorraad hebt! Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

Lees meer

Welke broodkrat is van mij?

22 september 2020

Broodkratten, ze lijken min of meer allemaal op elkaar. Maar hoe kun je zeker weten welke broodkratten van jou zijn en welke aantallen? Door je broodkratten online te registreren en beheren heb je altijd een actueel overzicht over jouw broodkratten, waar ze zich bevinden en in welke aantallen. We leggen het je uit in dit artikel.

Lees meer

Verdwenen broodkratten waar zijn ze?

3 september 2020

Het is een bekend probleem onder (industriële) bakkers: zoekgeraakte broodkratten en dolly's. De vraag hierbij is waar deze verdwenen broodkratten zich bevinden en hoe je dit kunt voorkomen. Je leest het in dit artikel.

Lees meer