Wil jij dat 2020 jouw jaar wordt met een optimale supply chain en correcte emballagestromen? Ben je het zat dat je emballage mist en wil je geen gedoe meer met onoverzichtelijke papierenadministratie? Dan is dit het juiste moment om TrackOnline te overwegen of de overstap te maken van Avalanche naar TrackOnline. Hieronder lichten we 5 redenen toe.

1. Nóg meer functies in TrackOnline

Bij Bexter blijven we innoveren en zijn we TrackOnline constant aan het ontwikkelen. In 2019 zijn er veel nieuwe functies bijgekomen zoals TrackOnline CONNECT. Met TrackOnline CONNECT verbinden we organisaties met elkaar die emballage met elkaar uitwisselen. Daarnaast kun je nu online transacties ondertekenen in de mobiele app van TrackOnline en reeds verwerkte transacties kunnen nu eenvoudig worden aangepast. Daarnaast is de Duitse taal toegevoegd, de balans per locatie in te zien, de software versneld en de opmaak veranderd en verbeterd. Kortom, deze nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen zijn redenen om TrackOnline te overwegen.

2. Optimale keten tijdens drukke periodes

Tijdens de drukste periodes van het jaar kun je als kweker of organisatie veel vooruitgang boeken. Er worden veel transacties gemaakt en er wordt veel gecommuniceerd met relaties. Het is van groot belang dat tijdens deze dagen de supply chain optimaal is ingericht. Want waar je als organisatie tijdens drukke dagen veel omzet kan boeken, is de keerzijde hiervan  dat er in deze periode ook de meeste fouten worden gemaakt. Met TrackOnline voorkom je problemen zoals verkeerde of niet op tijd geleverde ladingdragers, verliezen van emballage en slechte of geen communicatie met relaties. TrackOnline zorgt voor een optimale supply chain tijdens de drukke dagen door middel van inzicht in het voorraadbeheer, een correcte administratie, en goede en snelle communicatie met relaties. Door deze efficiëntere manier van werken houd je als organisatie meer tijd over voor overige zaken tijdens drukke dagen en ga je voorbereid de drukke periode in.

3. Meer tijd voor belangrijke zaken

Administratief werk vergt veel tijd en dient precies te worden uitgevoerd. TrackOnline zorgt voor een vlekkeloze en snelle administratie. Zo zijn transacties en documenten in te zien en met de gratis functie TrackOnline CONNECT kun je digitaal verbinden met organisaties waarmee je emballage uitwisselt. Door een snellere administratie houd je meer tijd over voor overige werkzaamheden.

4. Meegaan met de digitalisering

De digitalisering van organisaties is ook in 2020 een belangrijke ontwikkeling, wat onder andere betekent dat digitale bedrijfsprocessen tegenwoordig eerder regel dan uitzondering is. Als organisatie kan je er niet meer omheen. Wil jouw organisatie in 2020 meegaan met de trends als digitalisering en moderne communicatie? Dan helpen we je met TrackOnline op weg, met onder andere 24/7 inzicht in jouw data in de cloud met telefoon, tablet en computer, de mogelijkheid tot Internet of Things (IoT) voor het tracken van je emballage, een chatfunctie voor efficiënt contact met jouw relaties.

5. If you don’t try, you’ll never know

TrackOnline is hét product om je emballagestromen te beheren tussen jouw organisatie en jouw relaties. Probeer nu de gratis trial van TrackOnline voor 30 dagen en ga 2020 in met een vliegende start van jouw organisatie! Voor vragen over TrackOnline kan je contact opnemen met 1 van onze TrackOnline Experts.