In de huidige digitale wereld komen we steeds een stapje verder richting digitalisering van bedrijfsprocessen. In ons dagelijkse leven zijn we al ver met digitalisering en is het ondertussen verwikkeld in ons dagelijks leven. De mobiele applicatie van TrackOnline brengt jouw organisatie een stapje verder in de digitalisering van de logistieke processen van jouw organisatie. Met de mobiele app heb je altijd en overal inzicht in jouw emballage stromen en kun je jouw emballage gemakkelijk registreren en beheren. 

Emballage beheer in de mobiele app

In de huidige digitale wereld doen we alles digitaal, veelal met onze mobiele telefoon. Het geeft veel gemak omdat je je mobiel (bijna) altijd bij je draagt. We maken er online boodschappenlijstjes mee en shoppen online op onze mobiel voor een nieuwe telefoon. We gebruiken onze telefoon overal voor en dat kan nu ook voor het registreren en beheren van emballage. In een eerder blog legden we uit hoe we onze mobiele app ontwikkeld en optimaal ingericht hebben. Met de mobiele app van TrackOnline kun je namelijk je emballage eenvoudig invoeren en altijd en overal inzien. 

Meer digitaal 

Volgens de Rabobank kan een digitale organisatie kosten besparen en efficiënter werken. Dat is precies waar de mobiele app van TrackOnline op ingericht is. In de app kun je gemakkelijk naar data zoeken die je nodig hebt. Daarnaast kun je de emballage registreren op je mobiel en heb je hier geen desktop voor nodig. Met één druk op de knop kun je inzien waar je emballage staat en wanneer je wat retour krijgt. De stap naar een digitale organisatie is hierdoor efficiënt en werkt effectiever. Data delen en uitwisselen is ook steeds belangrijker geworden en speelt vooral een grote rol in de logistiek. Data verzamelen en uitwisselen maakt TrackOnline mogelijk met het digitaal emballage registratie platform TrackOnline CONNECT

Kleiner scherm

Op een mobiel scherm is minder ruimte beschikbaar vergeleken met een computerscherm. Hiervoor hebben we een oplossing gevonden door enkel de meest relevante informatie te weergeven op het mobiele scherm. Bij het transactieoverzicht zie je bijvoorbeeld in de app de informatie over het transactienummer en de van- en naar-locatie. Daarnaast is de status te zien aan de kleur van de balk voor de transactie, dit neemt minder ruimte in beslag en is sneller te begrijpen dan uitgeschreven tekst. Ten slotte zijn de transacties gesorteerd naar datum. Hierdoor hoef je niet te scrollen door alle informatie van een transactie maar is het gemakkelijk en snel in te zien op één (klein) scherm.

Emballage beheren registratie mobiele app

Handtekening in de mobiele app

In de TrackOnline update van november 2019 maakten we bekend dat je vanaf dat momenteen handtekening binnen de TrackOnline app kunt zetten voor het ophalen en afleveren van emballage. Heb je als transporteur een handtekening nodig voor ontvangst of aflevering van de emballage, dan kan dit nu gemakkelijk in de TrackOnline applicatie. Een transactiedocument met handtekening wordt op de transactie opgeslagen. Daarnaast is het ook mogelijk om andere bijlagen toe te voegen aan een transactie, zoals een pdf of een foto van de emballage. Zo is alle informatie terug te vinden op één plek. 

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van TrackOnline, vraag dan een gratis proefperiode aan en download onze mobiele app voor iOS of Android.