Het staat bij veel bedrijven hoog op de agenda: het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Juist in deze tijd, waar zoveel mogelijk op afstand moet gebeuren is digitalisering van belang. Want het werk gaat voor een aantal sectoren gewoon door, denk hierbij aan de supermarkten, de distributiecentrums en de transporteurs. Deze sectoren willen wij extra ondersteunen, zodat zij zo efficiënt, optimaal, effectief en eenvoudig mogelijk kunnen werken.

Digitaal = Efficiënt

Geen tijd verspillen tijdens je werk, dat is efficiënt werken. Kortom, met zo min mogelijke inspanning zo veel mogelijk resultaat behalen. In deze tijd van hamsteren komt er grote druk te liggen bij de keten van de retail. Door het online beheren van herbruikbare emballage, de ladingdragers waar producten mee vervoerd worden naar de winkels, kan een retail organisatie gerichter en efficiënter werken.

Digitaal = Optimaliseren

Een belangrijke activiteit in de retail sector is ervoor zorgen dat er altijd genoeg voorraad beschikbaar is. Zo is het van belang dat retailers goed bevoorraad worden om ervoor te zorgen dat zij genoeg kratten in omloop hebben. Met behulp van een online platform heb je real-time inzicht in waar je emballage staat en kun je je voorraadbeheer optimaliseren. Doordat je sneller data kan opvragen en inzien heb je een betere administratie van je emballage. Je weet precies hoeveel emballage je hebt en kan daardoor een nauwere voorraad aanhouden.

Digitaal = Effectief

Doelgericht werken is effectief werken. Dat houdt in dat je zo te werk gaat, dat het doel wordt behaald. Als we heel rechttoe rechtaan naar organisaties kijken, dan zijn de kosten en opbrengsten het belangrijkste. Want geen organisatie wil failliet gaan. Dat betekent in deze tijd voor de retail dat producten heelhuids aan moeten komen (middels emballage) bij supermarkten, er geen lege kilometers gereden worden en de aantallen/soorten emballage bekend zijn. Door deze bedrijfsprocessen te digitaliseren, neemt de effectiviteit toe.

Digitaal = Eenvoudig

Efficiënt en effectief werken maakt dat het werk zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Echter, lijkt het digitaliseren van bedrijfsprocessen niet eenvoudig, maar niets is minder waar. Het is mogelijk om online de (herbruikbare) emballage te registreren en beheren. Bedrijven die diverse registraties eenvoudig wilden verwerken in combinatie met moderne communicatiemogelijkheden, gingen je voor.

Zet zelf de stap

Nu bieden wij de helpende hand om, op afstand natuurlijk, de bedrijfsprocessen te digitaliseren en optimaliseren. Dit doen we door het aanbieden van een online demo, gegeven door één van onze TrackOnline experts. Maar je kan ook zelf 30 dagen gratis aan de slag met TrackOnline. Heb je nog vragen, dan kan je ons vrijblijvend mailen: info@trackonline.com.