Instant gratification is letterlijk te vertalen naar directe voldoening. In de wereld waar we nu in leven, zijn we niet anders gewend. Zowel privé, denk aan iets in een webwinkel bestellen en het de volgende dag al in huis hebben, als zakelijk, waar we graag zien dat als we ergens in investeren we direct beloond worden. Maar is dit een realistische denkwijze?

Wetenschappelijk gezien, kan je instant gratification zien als een gedraging. We zijn gewend een actie uit te voeren en direct resultaat te krijgen. We raken daaraan gewend en nu willen we niet anders meer. Sterker nog, generatie Z is opgegroeid in een digitale wereld en weet niet beter dan ogenblikkelijk te worden voorzien van alle gemakken.

Digitalisering van bedrijfsprocessen

Digitalisering en instant gratification liggen dichtbij elkaar. Digitalisering is al jaren een trend, organisaties willen van hun papierwerk af en eenvoudig inzicht in het werkproces. Organisaties zijn haastig op zoek naar de applicatie die ze daarin kan voorzien, en dan liever gisteren dan vandaag.

Wij hebben de oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar die digitalisering. Met TrackOnline bieden wij een emballage registratie platform. Zo heb je inzicht in jouw emballage stroom, doordat je altijd en overal je transacties in kan zien. Met het overzicht in de emballage stroom, heeft jouw organisatie inzicht in de supply chain. Door deze resultaten te analyseren, heb je inzicht in voorraden, piekperiodes (topdagen) en kan je vooruitplannen. Bovendien is informatie voor meerdere afdelingen digitaal beschikbaar, dat scheelt weer in fysieke opslag (minder kosten) en het eenvoudiger terug te vinden.

Online emballage registratie

Met de nieuwste functionaliteit: TrackOnline CONNECT hebben we een extra stap gezet naar instant gratification, door organisaties die onderling emballage met elkaar uitwisselen digitaal met elkaar te verbinden. Zo kan je jouw relatie(s) gratis uitnodigen voor TrackOnline CONNECT. Jullie beiden kijken zo in één platform real-time naar dezelfde data. Miscommunicatie en discussies over emballage transactie(s) worden voorkomen, omdat dit direct aangegeven kan worden in de transactie middels de chatfunctie.

De voordelen van TrackOnline

De investering in TrackOnline mag dan geen instant gratification zijn, de functionaliteiten binnen de applicatie bieden dat wel. Het is de investering meer dan waard, als je bedenkt dat:

  • het kosten bespaard;
  • digitalisering aantrekkelijker is voor partners/klanten en werknemers,
  • het werkproces efficiënter wordt (informatie is makkelijk vindbaar),
  • het duurzaam is voor het milieu (minder papier en opslag) en
  • de relatie met de klant verbeterd (minder miscommunicatie).

Ook jouw documentenstroom digitaliseren? Neem contact met ons op en wij belonen je direct door een afspraak in te plannen.