Resultaten zien, dat is waar het uiteindelijk om gaat en wat onze klanten willen. We verliezen dat nog weleens uit het oog, want we zijn trots op het product dat we maken, met alle functionaliteiten dat TrackOnline bezit. Alleen door het veel te hebben over al die functionaliteiten, kan het zijn dat het resultaat dat de klant met ons product behaald, uit het oog wordt verloren. Daarom laten we een aantal van onze klanten aan het woord met de resultaten die zij behaald hebben door gebruik van het emballage registratie platform TrackOnline.

Efficiënt werken 

Van der Knaap Groep gebruikt TrackOnline om het transport van onder meer de Deense karren naar hun klanten inzichtelijk te maken. Gerjanne van Zijverden, administratief medewerker, is erg enthousiast over TrackOnline: “Het systeem is eenvoudig om mee te werken. Voor het overzicht van de Deense karren kunnen we via TrackOnline akkoord vragen aan onze klanten. Voor ons werkt TrackOnline daarom heel efficiënt”. Installatie van de software op een PC is niet nodig, een internetverbinding is voldoende. Daarnaast is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke app beschikbaar. Zo benoemde Van Zijverden dat ze met twee klikken op het scherm actuele overzichten kan inzien per klant en transporteur. Ook Quattro Plant ziet efficiëntie als een pré doordat de gegevens real-time beschikbaar zijn. Dit zorgt bij hun voor een efficiëntie verbetering in de huidige bedrijfsprocessen en is één van de meest genoemde voordelen van TrackOnline. 

Duidelijke communicatie en data delen met relaties

Een ander belangrijk aspect waar organisaties veel voordeel uit halen in hun organisatie is (duidelijke) communicatie en data delen met hun relaties. Communiceren klinkt simpel en logisch maar in werkelijkheid is dit soms lastiger dan het lijkt. Door het gebruik van een emballage registratie platform spreekt iedereen als het ware één taal en kijkt iedereen naar dezelfde dataSmartload licht toe hoe zij dit zien. Volgens Smartload is TrackOnline bij uitstek de ideale aanvulling op de dynamische omgeving waarin Smartload opereert, door het aanbieden van een emballage registratie platform. Volgens hen zorgt TrackOnline voor interactieve transacties en communicatielijnen tussen Smartload en hun klanten, wat uiteindelijke resulteert in ‘smart business’. Dit maakt het mogelijk om continu te communiceren met klanten, aldus Smartload. Ook Quattro Plant stelt dat duidelijke digitale communicatie met hun relaties essentieel is voor een efficiënte uitwisseling van ladingdragers en ziet communicatie als een belangrijk voordeel voor hun organisatie.

Tijdsbesparing

Quattro Plant is een leverancier van kamerplanten, tuinplanten en boomkwekerijproducten. In hun zoektocht naar software dat de diversiteit van registraties eenvoudig verwerkt in combinatie met communicatie tools, kwamen zij terecht bij TrackOnline. Naast de duidelijke communicatietools van TrackOnline zien zij nog een ander belangrijk voordeel van het emballage registratie platform. Volgens Quattro Plant zorgt een emballage registratie platform als TrackOnline voor tijdsbesparing doordat het de administratieve handelingen terugdringt. Hierdoor werk je efficiënter en houd je meer tijd over voor je dagelijkse werkzaamheden.

Welk resultaat wil jij behalen?

Als we het hebben over resultaten behalen in jouw organisatie met het online emballage registratie platform TrackOnline dan zijn efficiëntie, duidelijke communicatie en tijdsbesparing de drie voornaamste pluspunten die de bovengenoemde klanten ervaren. Wil jij zelf ervaren hoe deze voordelen jouw organisatie kunnen vooruithelpen? Je kan een gratis proefperiode aanvragen van 30 dagen en zelf ervaren welk resultaat jouw organisatie behaalt met TrackOnline!