We bevinden ons in het laatste kwartaal en dus is het tijd om terug te blikken naar het derde kwartaal van 2020. Er is weer hard gewerkt door het development team en veel verbeteringen, updates en nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd aan het emballage platform TrackOnline. De belangrijkste updates zijn hieronder toegelicht.

Vernieuwd transactieoverzicht

Via de e-mail zijn onze klanten van deze update al op de hoogte gesteld. Het transactie overzicht is verbeterd voor alle TrackOnline licenties, waarbij de filters verplaatst zijn van bovenin naar de linkerkant. Ook is er de mogelijkheid om de filters te verbergen zodat het overzicht groter wordt getoond. De filters worden nu discreter weergegeven en het overzicht oogt rustiger. Daarnaast zijn  extra filtermogelijkheden toegevoegd, om de bruikbaarheid en het ophalen van de gewenste resultaten te vergroten.

e-CMR

Een nieuwe functionaliteit voor de Pro+ licenties en hoger is toegevoegd om te kunnen werken met e-CMR. Hierbij worden gegevens uitgewisseld tussen de systemen TrackOnline en Transfollow bij het verwerken van transacties. Je kan dus vanaf nu een transactie doorzetten naar een e-CMR door middel van de TrackOnline mobiele applicatie. Om af te tekenen klik je eenvoudig op de button in de TrackOnline app ‘Open e-CMR’ en vervolgens word je doorverwezen naar de Transfollow app. Hier kun je emballage aftekenen voor ophalen en afleveren .

Huurcontracten aanmaken, delen en gebruiken

Het developmentteam is bezig met het toevoegen van een nieuwe functionaliteit waarbij je huurcontracten kan aanmaken, delen en gebruiken. Dit is een belangrijke functionaliteit van Avalanche die nu wordt geïmplementeerd in TrackOnline. Deze functionaliteit zal binnenkort te gebruiken zijn voor TrackOnline Pro+ klanten en daarvan houden we je op de hoogte via onze LinkedIn en/of Twitterpagina.

Vergoedingen configureren

Het is nu mogelijk om vergoedingen te configureren. Daarnaast is het gebruik van de configureerde vergoedingen in transacties doorgevoerd naar de gehele applicatie, zowel in de webapplicatie als in de mobiele applicatie is deze functionaliteit beschikbaar voor TrackOnline met een Pro+ licentie of hoger!

Extra import mogelijkheden

De mogelijkheden voor het importeren van data naar TrackOnline zijn uitgebreid. Het is nu onder andere mogelijk om transacties te importeren door middel van Excel. Deze update is van toepassingen vanaf de TrackOnline Pro licentie.

Dit was slechts een greep uit alle nieuwe updates en functionaliteiten van het derde kwartaal. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen van TrackOnline? Volg dan onze LinkedIn pagina en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief. We staan daarnaast altijd open voor ideeën en tips voor ons emballage registratie platform TrackOnline. Heb je tips of feedback? Neem dan gerust contact met ons op!