Het eerste kwartaal van 2021 zit er alweer op en we hebben de afgelopen drie maanden veel verbeteringen en updates ontwikkeld in ons emballage registratie platform TrackOnline. Je leest hier een aantal van de belangrijkste updates.

Nieuwe functie: geplande procesregels

Met de nieuwe functie geplande procesregels kun je procesregels en bepaalde e-mails schematiseren en inplannen. Hierdoor kun je handmatig werk dat je regelmatig uitvoert automatiseren. Deze functie is beschikbaar vanaf de TrackOnline PRO licentie.

Ritten in TrackOnline

De ritten in TrackOnline zijn ook uitgebreid. Zo wordt er meer informatie getoond in het rittenoverzicht, waaronder transactietype, items en hoeveelheden. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat TrackOnline de aantallen in de vrachtwagen controleert wanneer de rit wordt afgesloten. De medewerker krijgt hier vervolgens een melding van.

Huurcontracten

De mogelijkheden bij huurcontracten zijn ook uitgebreid. Je kan nu bijlagen toevoegen aan huurcontracten, zodat deze onderdeel worden van het contract. Zo staat alle belangrijke informatie op één plek.

Transactieoverzicht

Vanuit het transactie overzicht kun je vanaf nu ook direct in het overzicht nieuwe transacties invoeren. Je hoeft dus niet meer het detailscherm te openen, maar kan direct transacties invoeren en zorgt dus voor een snellere registratie. Daarnaast hebben we met een aantal updates de snelheid van het transactiescherm ook opgevoerd. Verder kun je vanuit het transactieoverzicht meerdere transacties tegelijkertijd verwijderen uit het overzicht.

Overige updates

–          Bij het importeren kun je nu data eruit filteren die niet geïmporteerd moeten worden. Ook kun je niet-geïmporteerde regels downloaden. Dit zijn regels die zijn uitgesloten van de import vanwege een fout.

–          Je kunt notities toevoegen aan unieke items.

–          Bij het inloggen heb je de mogelijkheid om je wachtwoord te tonen, zo weet je zeker dat het ingevoerde wachtwoord klopt.

–          Na het opslaan van een transactie, kan het transactiedocument automatisch worden geopend.

Work in progress

We werken ook aan nieuwe updates en functionaliteiten, die onder andere beschikbaar zijnd in het tweede kwartaal . Zo werken we aan het verbeteren van de zoekfunctie voor locaties in het transactieoverzicht. Ook komt er een betere versie van de weergave van de mobiele applicatie op telefoons en tablets.

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en krijg als eerste een notificatie wanneer er updates zijn van TrackOnline.