Vacature Front End Developer

Vacature Front End Developer

Wat doe jij als Front End Developer bij Bexter?

Jij houdt ervan om te werken aan bijzondere, niet alledaagse oplossingen, bijvoorbeeld in de complexe internationale wereld van de logistiek! Met jouw kennis en vaardigheden help je ons TrackOnline, het cloud platform voor het registreren en volgen van verpakkingen, nog beter te maken. TrackOnline is een multi-device oplossing die flexibel inzicht geeft in waar verpakkingen staan en gaan. Of het nu gaat om karren, borden, vaten, plastic pallets of zeecontainers. Door IoT-tags aan verpakkingen te bevestigen, kunnen deze worden gevolgd met behulp van bijvoorbeeld RFID of (GeoFenced) GPS.

Bexter is thought leader in deze markt en wil haar positie behouden en versterken. Als Back End Developer kun je hier je bijdrage aan leveren.

We are Bexter

Bel gerust onze recruiter voor meer informatie over deze vacature

En wat doet Bexter dan?

Met onze software bieden wij de complete oplossing voor asset management van verpakkingen in de hele toeleveringsketen. Wereldwijd. Onze klanten zitten vooral in de logistiek, een echte no-nonsense business waar het hard werken is in een zeer dynamische en internationale omgeving. Anderzijds is de cultuur traditioneel vrij conservatief. Dat verandert echter snel en er wordt steeds meer gekeken naar innovatieve oplossingen. Dit is waar Bexter met TrackOnline haar bijdrage aan levert. TrackOnline is het registratieplatform voor verpakkingen in de cloud. Verpakkingen vertegenwoordigen voor veel logistieke bedrijven een aanzienlijke waarde en zijn niet zomaar een sluitpost. En als ze precies weten waar hun verpakkingen zijn en wanneer ze kunnen worden geretourneerd of doorgestuurd naar de volgende klant, kunnen ze veel geld verdienen of besparen. Het is maar hoe je het bekijkt. We groeien hard, ook internationaal, en om onze voorsprong in de markt te behouden zijn we op zoek naar betrokken en enthousiaste professionals die daaraan willen bijdragen.

Waar krijg je een kick van?

Programmeren! En vooral dat jij mee mag denken. Jij wilt graag je steentje bijdragen en vind het vooral leuk om te werken aan één softwareoplossing, die van ons en dat is TrackOnline. Om onze oplossing continue te verbeteren en geschikt te maken voor klanten all over the world. Met heel veel mogelijkheden vanaf de front-end, waardoor het voor jou als Front End Developer de kunst is om samen met de Back-enders het ultieme gebruikersgemak te bouwen. Of ze TrackOnline nu openen vanaf hun telefoon, tablet of laptop. Jij weet dit zo weer te geven dat onze gebruikers als bijna vanzelf op elk willekeurig device de weg weten te vinden. Aan de ene kant hou jij van veelzijdigheid, want we werken met hele diverse partijen en emballageproducten. Met daarmee net zulke diverse uitdagingen waarin wij ze willen faciliteren. Aan de andere kant kom jij echt in een niche te werken, want er zijn maar heel weinig partijen die doen wat wij kunnen, of andersom. Dat maakt jou en jouw werk weer heel specialistisch.

Wie ben je en wat heb je gedaan?

Jij bent net zoals wij; professioneel, betrokken en bevlogen. Je hebt ervaring met moderne frameworks zoals bij voorkeur Angular. Uiteraard is je kennis van TypeScript/Javascript, HTML en (S)CSS top. Het is een prettige bijkomstigheid als je iets gedaan hebt met hybrid mobile development. Je maakt graag onderdeel uit van een team en draagt bij aan de ontwikkeling van TrackOnline. Je bent geen code klopper, maar hebt een actieve inbreng. Wij rekenen je daarom niet af op de hoeveelheid code die je op een dag schrijft, wel op je resultaat. Je bent communicatief vaardig en hebt ervaring met agile & scrum. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend!

Bekijk onze andere vacatures

Dit is wat wij jou te bieden hebben

  • Een baan bij Bexter! De thought leader in de logistiek op het gebied van emballage software.  

  • Een functie met veel vrijheid en zelfstandigheid en een goed salaris. We werken momenteel veel vanuit huis, maar onze collega’s komen ook graag naar kantoor.

  • Uiteraard een superleuk bedrijf om voor te werken, maar dat zeggen alle IT-clubs tegenwoordig. Dat kunnen wij extra gaan benadrukken, maar wij zijn niet van WC-eend. Wij gaan jou toch niet overhalen met hippe taal, een relaxte sfeer, caffé lattes en reisjes naar het buitenland. Voor een beetje developer die meer wil zijn dat geen bijzondere extra’s meer. Ben je nieuwsgierig geworden naar waar je wel voor komt? Reageer

Solliciteer nu!

Meer informatie

Wil je meer weten over onze organisatie en/of deze functie of solliciteren? Neem dan contact op met Anna Valkenburg