TrackOnline

Als transporteur heb je altijd en overal inzicht in de emballage

TrackOnline geeft je inzicht in de aantallen en soorten emballage op de verschillende locaties waar je als transporteur langsgaat. Bespaar tijd door efficiëntere ritten en registratie, met automatische doorboekingen van de emballage saldo’s. Verminder het handmatige werk en versnel je administratie!
Emballage beheren en registreren in transport sector

Transport van A naar B

Als transporteur zorg je ervoor dat de goederen van bestemming A naar B worden vervoerd. Je bent (vaak) verantwoordelijk voor de tijdige beschikbaarheid van emballage op de verschillende afleveradressen. Tijdens een enkele rit rij je vaak verschillende routes en wordt emballage gebracht en/of opgehaald. Om hier een goed overzicht van te krijgen en aan de afgesproken afspraken te voldoen, is het bijhouden van de aantallen van deze emballage van groot belang. Met het emballage registratie platform TrackOnline kun je deze aantallen gemakkelijk inzien, bijhouden en digitaal transacties aftekenen. Daarnaast kun je een koppeling maken tussen jouw Transport Management Systeem en TrackOnline en wordt de ritplanning direct doorgezet naar TrackOnline!

1

Koppel met jouw TMS-systeem

Maak een koppeling tussen jouw Transport Management Systeem en TrackOnline, zodat de ritplanning direct wordt doorgezet naar TrackOnline en beheer vanuit hier de emballage verder.
TrackOnline heeft een goed gedocumenteerde API, waardoor het maken van een koppeling zo eenvoudig mogelijk is gemaakt.

2

Inzicht in aantallen

Met TrackOnline kun je direct de aantallen per emballage-item inzien, op elke locatie. Zo heb je een optimaal voorraadbeheer en hoef je minder ruime marges te nemen met je emballage voorraden. Je weet wat je hebt staan en zo heb je altijd genoeg beschikbaar voor het productieproces.

3

Tijdsbesparing

Voorheen kostte het veel tijd om te werken met Excel sheets en het bijhouden van papieren transactiebonnen en vrachtbrieven Met TrackOnline staat alles op één plek in de cloud en kun je met een paar klikken de juiste emballagetransactie terugvinden.

4

Digitaal ondertekenen

In het online emballage platform kun je digitaal een transactiedocument ondertekenen en bijlagen toevoegen. Gemakkelijk in de app op je mobiel of tablet. Hierdoor staat alle informatie van een transactie op één centrale plek.

5

Minder verlies

Met TrackOnine weet je direct bij de laad/los locatie wat de emballage aantallen zijn. Krijg grip op jouw emballage, doordat je inzicht hebt in hoeveel emballage waar is blijven liggen.

6

Duurzaam

Met efficiëntere routes rijd je minder ritten en minder lege kilometers, wat resulteert in minder CO2 uitstoot.

START GRATIS
Real-time inzicht emballage transporteur

TrackOnline biedt interactieve transacties en communicatielijnen tussen Smartload en onze klanten, wat resulteert in slimme bedrijfsvoering.

Sabrina Matthee

Smartload

Real-time inzicht emballage transporteur

Gerelateerde blogs

Wil je meer informatie?

Neem contact op met onze TrackOnline expert Rob Heshusius

MAIL ROB

Beheer je emballage. Probeer het gratis.

Download TrackOnline op smartphone en tablet.

App Store Google Play