Vacature Marketeer

Vacature Marketeer

Wat doe jij als Allround Marketeer bij Bexter?

Ben jij een creatieve marketing-generalist die energie krijgt van marketingplannen maken, campagnes van A tot Z runnen en het verbeteren van onze customer journey?  Dan zijn we op zoek naar jou! 
Wij zoeken een Allround Marketeer die vol goede ideeën zit en deze snel kan initiëren en uitvoeren. 
Dus creatief is en houdt van werken in teamverband. Iemand die genoeg nieuwe ideeën heeft om het aantal gebruikers van ons platform TrackOnline te vergroten.

Jouw werkzaamheden zijn heel divers, geen dag is hetzelfde. Je bent bezig met het creëren van marketingcampagnes in SalesForce – Pardot, je evalueert en analyseert de lopende campagnes en stuurt bij waar nodig.

Verder onderhoud je de contacten met onze website en social media beheerders en vertaal je klant inzichten in concrete customer journeys. Je zorgt dat onze Software TrackOnline goed zichtbaar en vindbaar is.
Ook organiseer je promotionele acties en/of evenementen, samen met jouw collega’s van sales, channel en operations.

Jij bent in staat om het management van Bexter mee te nemen in de marketingplannen. Door de korte lijntjes binnen onze organisatie kan jij snel schakelen en daarmee succesvol zijn in je rol.
Uiteraard volg je de trends en ontwikkelingen binnen de sector op de voet en speel je hierop in.

Als Allround Marketeer bij Bexter heb jij een functie die je zelfstandig uitvoert. Met alle vrijheden en verantwoordelijkheden die daarbij horen, maar wel met de juiste begeleiding d.m.v. bijvoorbeeld een opleidingsbudget en een coach.

We are Bexter

Bel gerust onze recruiter voor meer informatie over deze vacature

En wat doet Bexter dan?

Wij zijn Bexter de ontwikkelaars van TrackOnline een software platform voor de registratie en administratie van emballage middelen zoals kratten, pallets, karren en andere ladingsdragers die wij returnable assets noemen want wij werken in meer dan 20 landen en hebben internationale klanten in allerlei sectoren zoals Retail, Sierteelt en Automotive. Alles wat in de wereld vervoerd wordt, zit in of op iets voordat het in de winkel of bij de consument thuis is. De registratie van de emballage middelen waarin het vervoerd wordt, dat regelen wij! Onze software zorgt er ook voor dat goederen efficiënter ingezet worden wat bijdraagt aan circulariteit en een beter milieu.

Wij staan met beide benen op de grond en dicht bij onze klanten. We bieden kwaliteit, zijn helder in wat we doen en we leveren wat we beloven. Vinden werken met elkaar en humor belangrijk en doen dit op een persoonlijke en betrokken manier.

Je komt terecht in een platte organisatie met zelfsturende teams en een collegiale en informele werksfeer en als je een hond hebt mag deze mee naar kantoor.

Waar krijg je een kick van?

Wij zijn op zoek naar een creatieve en gedreven Allround Marketeer die zich kan inleven in de wensen en behoeften van onze klanten. Deze vertaal jij naar creatieve marketingcampagnes waarmee jij ons product TrackOnline nog meer op de kaart zet.

Wie ben je en wat heb je gedaan?

Je bent leergierig, gedreven en altijd al geïnteresseerd geweest in marketing. Je hebt een afgeronde hbo-studie en bent communicatief vaardig. Je spreekt en schrijft in elk geval vloeiend Nederlands en Engels.

Het opzetten van marketingcampagnes met Pardot (of een andere Marketing Automation tool) kent geen geheimen voor jou, jouw analytische inzicht helpt je hierbij.

Het is een pré als je ook nog kan werken met Photoshop en Première Pro of bereid bent je hierin te verdiepen.

Wij laten ons graag verrassen door wat jij ons nog meer te bieden hebt!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk onze andere vacatures

Dit is wat wij u te bieden hebben

  • Een goed salaris want: “If you pay peanuts, you get monkeys” op basis van een 36- of 40-urige werkweek met bijbehorende vakantiedagen, een mooie pensioenregeling en een passende reiskostenvergoeding. Opleidingsbudget geven wij ook want wij vinden het fijn als je je blijft ontwikkelen. 

  • Natuurlijk krijg je bij Bexter alle tools die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, thuis, onderweg en op kantoor. Laptop, telefoon, headset, bedenk het maar. Wij bieden een veilige werkomgeving, een internationaal team waar veel gelachen wordt en waar wij met z’n allen werken aan een mooi platform en tevreden klanten.

  • Wij organiseren regelmatig gezellige teamuitjes, Padellen op dinsdag en elke dag tafeltennist er wel iemand op kantoor, tijdens de vrijdagmiddagborrel spelen wij soms raadt de plaat of kletsen we lekker bij. 

     

Solliciteer nu!

Meer informatie

Wil je meer weten over onze organisatie en/of deze functie of solliciteren? Neem dan contact op met Anna Valkenburg