AGF

Krijg inzicht in de aantallen en soorten emballage op de verschillende locaties waar je als transporteur langsgaat. Bespaar tijd op de transport door efficiëntere inzet van emballage. TrackOnline vermindert het handmatige werk en vereenvoudigt de administratie!

Download brochure Plan demo

Registratie en administratie van uw herbruikbare verpakkingen voor groente en fruit in TrackOnline

Elke sector werkt met zijn eigen specifieke emballage-items. In de AGF-sector maakt de groente en fruitteler gebruik van kunststof stapelbakken die vaak weer gestapeld worden voor transport op een pallet of dolly.

Deze herbruikbare kratten of stapelbakken hebben een huurwaarde van €4,- of meer per stuk, wat in veel gevallen hoger is dan de prijs van de groente of het fruit wat erin vervoerd wordt. De winstmarge op de AGF-producten zijn momenteel zo laag dat het voor iedere bedrijf in deze keten van cruciaal belang is om zo veel mogelijk controle en inzicht te hebben en ervoor te zorgen dat deze herbruikbare emballage items niet kwijtraken.

TrackOnline is hét online emballageplatform waarin alle soorten ladingdragers en herbruikbare verpakkingen worden geregistreerd in één totaalpakket. U houdt overzicht over aantallen, soorten en locaties van uw herbruikbare emballage items.

Emballagetekorten zijn verleden tijd door een sluitende emballage-administratie in ons cloud-based platform. Alle emballagetransacties met relaties staan in één systeem en zijn real-time beschikbaar. Fustbonnen, pakbonnen en transactiebonnen worden eenvoudig in TrackOnline gezet, waardoor miscommunicatie wordt voorkomen omdat iedereen naar dezelfde data kijkt. Bovendien wordt de onderlinge samenwerking verbeterd door snel online saldi af te stemmen met klanten en leveranciers om zo specifieke periodes af te sluiten.

Alle emballage informatie beschikbaar tijdens transport

Transporteurs zijn verantwoordelijk voor de tijdige beschikbaarheid van emballage op verschillende afleveradressen. Tijdens één rit wordt vaak naar verschillende locaties gereden en wordt emballage gebracht en/of opgehaald. Op elk moment moet relevante informatie over de producten en emballage beschikbaar zijn. Met TrackOnline krijgen vervoerders op elk moment inzicht in de emballage aantallen en kan de emballage eenvoudig worden geregistreerd en digitaal afgetekend worden. Met een geïntegreerde e-CMR in het platform is de digitale vrachtbrief altijd beschikbaar. Daarnaast kan een koppeling gemaakt worden tussen het Transport Management Systeem en TrackOnline of andere ERP- en WMS-systemen. Zo wordt de ritplanning direct doorgezet naar TrackOnline!

transport sector over1