Alle kleine beetjes helpen, zo luidt het gezegde die staat voor kleine dingen die bijdragen aan het grote geheel. Natuurlijk zit daar een kern van waarheid in, want ook in een keten blijkt dat we door samen te werken met elkaar een mooi product afleveren bij de eindklant. Maar wanneer je het bekijkt van vele verschillende software programma’s dragen bij aan het grotere geheel, dan slaat de paniek toe. Er is veel keuze in software programma’s en je dient vaak meerdere aan te schaffen om alles te kunnen wat jij wil doen. Dat is logisch want voor de administratie van het personeel heb je een ander programma nodig dan voor de voorraad telling van jouw producten. 

Eén platform voor alle emballagevraagstukken

Het hoeft niet moeilijk te zijn, dus geen reden voor paniek. Er zijn geen tig softwarepakketten nodig om jouw bedrijfsprocessen optimaal te laten verlopen. Wij staan als Bexter dicht bij onze klant. Dit houdt in dat we met jou altijd in gesprek blijven om een volmaakt product te realiseren: TrackOnline. Het online emballage registratie platform is zogezegd het alles-in-1 programma maar in plaats van internet, tv en bellen een alles-in-1 pakket voor registratie, administratie, ordermanagement en Internet of Things van emballage. TrackOnline is daarnaast altijd beschikbaar met zowel een desktop als een mobiele versie, veilig vanuit de cloud. 

Fustbonnen zijn verleden tijd

Zoek jij al een tijd voor vervanging van de fustbon? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Je bent niet de enige die af wil van een papieren administratie. Natuurlijk is zo nu en dan papier bij de hand houden handig, maar een digitale registratie voorkomt lees- en schrijffouten. Daar komt bij dat een digitale versie van de fustbon ervoor zorgt dat (retour)emballage meteen kan worden nageteld en afgevinkt in de mobiele app. Dit voorkomt tevens discussies over of iets wel of niet is afgeleverd en de aantallen hiervan. Met TrackOnline heeft iedereen real-time inzicht in de locatie, status en aantallen van emballage. Ook jouw relaties kunnen meekijken in het online emballage registratie platform, zodat iedereen naar dezelfde data kijkt. Niet afgetekende fustbonnen, kwijtgeraakte fustbonnen en discussies over fustbonnen zijn zo verleden tijd.

Koppeling met (eigen) software

Naast de veelzijdigheid van TrackOnline, hebben onze klanten vaak ook een standaard software waar ze mee werken. We kunnen dan ook eenvoudig een koppeling realiseren tussen ERP systemen, zoals AFAS. Hier hebben we jarenlange ervaring in en is eenvoudig te realiseren.

TrackOnline is een online platform waarmee je je ladingdragers online kan registreren, administreren en beheren en alle problemen rondom emballage oplost. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het alles-in-één platform voor emballage? tuur ons dan gerust een e-mail en vraag naar de mogelijkheden voor een demo.