TrackOnline

TrackOnline CONNECT

TrackOnline CONNECT, de gratis functionaliteit die de keten verbindt. Door administraties aan elkaar te koppelen verbindt Bexter de supply chain met elkaar. Transacties en documenten worden met elkaar gedeeld, waardoor iedereen naar dezelfde data kijkt. Minder administratief werk en discussies worden zo voorkomen. Oftewel, het nieuwe digitaal samenwerken.

TrackOnline CONNECT uitnodiging versturen

Digitaal samenwerken

Digitaal samenwerken

Verbind de keten

Maak digitaal de verbinding met de organisaties waarmee jij emballage uitwisselt. Zij gebruiken TrackOnline CONNECT gratis om digitaal samenwerken te optimaliseren.

Samenwerken in de sierteelt sector
Realtime data delen

Emballage transacties

Transacties en documenten zijn automatisch in te zien. Het exporteren en importeren van data is niet meer nodig, met TrackOnline CONNECT zijn beide administraties direct bijgewerkt.

Emballage transacties
Minder kans op fouten

Chatfunctie

Door onderling contact te hebben, kan snel worden geschakeld over mogelijke fouten in de transacties of retourzending. Op deze manier worden tijd en resources bespaard.

Chatfunctie emballage correctie
Platform denken

Avalanche

Met TrackOnline CONNECT is het mogelijk een verbinding te maken tussen Avalanche en TrackOnline. Een gebruiker van Avalanche kan transacties sturen naar een nieuwe of bestaande TrackOnline omgeving en hier akkoord op vragen.

Met TrackOnline CONNECT is het mogelijk een verbinding te maken tussen Avalanche en TrackOnline

We gaan weg van alleenstaande administratie eilanden. Met TrackOnline CONNECT willen we de eilanden verbinden.

Kevin Miedema

TrackOnline

TrackOnline emballage administratie systeem

Wil je meer informatie?

Neem contact op met onze TrackOnline expert.

Rob Heshusius

Mail Rob