TrackOnline

OVER ONS

TrackOnline is een online emballage registratie platform waarmee je direct inzicht heb in jouw emballagestroom. Met TrackOnline raak je nooit meer emballage kwijt! Wij zijn Bexter, de makers van TrackOnline.

Waar het allemaal begon

TrackOnline is de opvolger van Avalanche, maar dan in een nieuw digitaal jasje. Het idee is ontstaan op een avond, waar een vriend van Danny (één van de eigenaren) vertelde dat hij als exporteur zijn handen vol had aan het registreren van ladingdragers. Zo grapte ze die avond dat er software moest komen, die bij zou houden waar de emballage zich bevindt. En zo gezegd, zo gedaan. Danny begon met programmeren vanaf zijn zolderkamer en zo ontstond de eerste versie van TrackOnline, dat overigens toen nog een andere naam had. Hij kwam erachter dat vele andere (exporteurs) dezelfde problemen hadden (gebrek aan registratie, inzicht en controle op verlies van emballage) en bracht het product op de markt. Bedacht op een avond samen met een vriend, uitgewerkt op een zolderkamer en ondertussen wereldwijd gebruikt.

Bexter: wie zijn wij?

Het team van Bexter zijn de makers van TrackOnline. Wij zijn een team van nuchtere specialisten die hun krachten hebben gebundeld om de beste resultaten te bereiken. Bexter heeft een platte organisatie en kent geen bazen en managers, maar zijn wel bazen in het managen van emballage! Wij hebben een afkeer voor bedrijfsjargon en doen ook niet mee aan bedrijfslingo. We vinden het wel belangrijk dat er een goede balans is tussen hard werken en leuke dingen doen met elkaar, en daarom organiseren we meerdere teamuitjes per jaar en bij elke vrijdagmiddag spelen we FIFA en tafeltennis.

Team

Bexter bestaat niet alleen meer uit de originele oprichters, maar is de afgelopen jaren gegroeid naar een volwaardig team met diverse afdelingen. Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat? En wie de slimme koppen achter de knoppen zijn? Maak dan hier kennis met ons hele team.

Contact

Ben je benieuwd geworden naar TrackOnline of wil je meer weten? Stuur ons gerust een mail of neem contact op via het websiteformulier. We hebben ook een prachtig kantoor in Delft. Wil je zomaar langskomen of een demo krijgen? Laat het ons weten, dan zetten wij de koffie voor je klaar.