Organisaties wagen zich steeds meer aan volledig digitaliseren van bedrijfsprocessen. Geen sector wordt overgeslagen. Ketenmanagement en online keten beheer spelen dan ook een steeds grotere rol bij organisaties en dit krijgen ze voor elkaar door te digitaliseren. Op die manier hebben ze inzicht in de keten, kan er sneller worden voldoen aan de vraag van klanten en posities in de markt worden zo versterkt.

Pak de regie in de keten

Geen sector ontkomt er aan. Digitaliseren is al jaren de trend. Nu geen trend meer, maar een noodzaak omdat je net zo snel wil gaan als de concurrent. Nog niet al jouw processen gedigitaliseerd? Doe er wat aan en pak de regie in de keten!

Het digitaliseren van de emballagestroom, brengt veel voordelen met zich mee, vanzelfsprekend ontkom je er daarom nu niet meer aan. Wij hebben een aantal van deze voordelen op een rij gezet:

  • Transparantie zorgt voor minder fouten en minder miscommunicatie;
  • Tijdbesparing;
  • Informatie real-time, altijd en overal beschikbaar;
  • Eenvoudig emballage data delen;
  • Inzicht in bedrijfsproces;
  • Bevordert (digitale) samenwerking;
  • Duurzamer.

Digitaliseren brengt ook verandering met zich mee en een andere manier van werken. Echter is de software waarin je emballage data kan uitwisselen zo ingericht, dat ze eenvoudig te implementeren zijn en gebruiksvriendelijk werken. 

Zo sterk als je zwakste schakel

Veel organisatie werken samen met leveranciers en partners, denk aan transporteurs, exporteurs of detailhandelaren. Samen heb je hetzelfde doel: snel kwalitatieve producten leveren. Door samen te werken, deel je de lasten, werk je naar een gezamenlijk doel en breid je het netwerk uit. Door alle partijen te verbinden die onderdeel zijn van een keten, krijg je een verbonden supply chain.

Ze zeggen ook wel dat je net zo sterk bent als de zwakste schakel. Werk daarom op niveau samen met jouw leveranciers en partners. Door samen te digitaliseren bevorder en versterk je de samenwerking, kan je eenvoudig emballage data uitwisselen en kijken jullie naar dezelfde data. Zo heb je zicht op alle partijen in de keten.

Wees je concurrent voor!

Je bent zeker niet de eerste die zijn keten wil digitaliseren, maar ook zeker niet de laatste. Zet daarom de stap om de regie te pakken over jouw keten, samen met jouw relaties. Krijg inzicht in de keten, voorkom fouten en communiceer sneller met jouw relaties.

Met het beloningsplan van TrackOnline kan je jouw leveranciers en partners gratis uitnodigen. Het is zogezegd een win-win situatie: verbind de keten en wordt beloond. Ben je nog geen klant van TrackOnline, dan is dat de eerste stap die je moet zetten, want zo kan je efficiënt samenwerken en de keten digitaliseren. Als je klant bent kan je jouw relaties gratis uitnodigen. Wanneer een uitgenodigde relatie overstapt op een betaalde TrackOnline licentie, verdien jij de helft van deze licentie en ontvangt jouw relatie TrackOnline één maand gratis. Zo wordt de keten verbonden.