TrackOnline

Verbind de keten en wordt beloond

Nodig jouw relaties uit om gebruik te maken van TrackOnline. Worden jouw relaties een betalende klant van TrackOnline? Dan ontvang jij hoge beloningen en kunnen jij en je relaties nog gemakkelijker digitaal samenwerken!

Wat is het?

Middels het beloningsplan is het mogelijk om relaties binnen de keten uit te nodigen voor TrackOnline. Hierdoor werk je nog eenvoudiger digitaal samen binnen de keten. Het aansluiten van jouw relaties verdient natuurlijk een beloning en daarvoor is het beloningsplan. Wanneer jouw relatie een betaalde TrackOnline licentie aanschaft, verdien jij de helft van deze licentie.

Hoe werkt het?

1. Via TrackOnline CONNECT nodig je jouw relaties uit voor TrackOnline. Bekijk hier hoe je jouw relaties uitnodigt voor TrackOnline CONNECT.

2. De uitgenodigde relatie accepteert de uitnodiging en maakt eerst gebruik van TrackOnline CONNECT.

3. Indien een relatie overgaat naar een betaalde TrackOnline licentie, worden jullie beiden beloond.

4. Jij ontvangt eenmalig de helft van de aangekochte licentie en jouw relatie krijgt TrackOnline één maand gratis.

Ontvang de beloning

De beloningen kunnen hoog oplopen, omdat er geen limiet staat op het aantal uitnodigingen! Het beloningsplan gaat uit van het principe ‘Wie het eerst komt, die het eerst maalt’, wat betekent dat je de beloning ontvangt als jij de eerste was die de relatie heeft uitgenodigd. De beloningen worden één keer per kwartaal uitgekeerd op jouw rekening.

1. Nodig je relaties uit voor TrackOnline met TrackOnline CONNECT.

2. Jouw relatie maakt een TrackOnline account aan.

3. Jouw relatie wordt een betalende klant van TrackOnline.

4. Jij ontvangt de beloning en jouw relatie krijgt TrackOnline één maand gratis!

Rekenvoorbeeld: Als je twintig relaties uitnodigt voor TrackOnline CONNECT en daarvan stappen vijf relaties over op een START licentie en drie relaties op een PRO licentie. Als uitnodigende partij ontvang jij als TrackOnline klant eenmalig: (5 x €30) + (3 x €300) = €1.050!*

* Uitbetaling vindt één keer per kwartaal plaats en alleen wanneer Bexter de betaling van de uitgenodigde relatie heeft ontvangen.