TrackOnline

Eenvoudig emballage beheren in de sierteelt

Bespaar tijd en kosten met TrackOnline, omdat je hiermee altijd weet waar jouw karren, rolcontainers en fusten zijn. Verbeter de kwaliteit van jouw dienstverlening!

Inzicht in de sierteeltketen

De sierteelt bestaat uit diverse partijen: kwekers, transporteurs, exporteurs, retailers, veilingen, detailhandelaren en bloemisten. Het is dan lastig om altijd te weten waar je emballage is. Dat is vervelend, helemaal wanneer een drukke periode voor de deur staat en je de rolcontainers en fusten goed kan gebruiken. Bovendien wil je weten of je voldoende emballage hebt en of ze nog schoon en heel zijn.

De sierteeltketen is gebaad bij inzicht in de emballagestromen. Door te weten hoeveel emballage waar staat, kun je optimaal gebruik maken van herbruikbare emballage, ook wel bekend als Returnable Transport Items (RTI). Zo hoef je als sierteeltpartij niet telkens nieuwe emballage aan te schaffen of te huren en kun je in drukke periodes zoveel mogelijk klanten bedienen. Doordat je inzicht hebt in de emballagestroom en emballage aantallen is het duidelijk waar de emballage staat en wie verantwoordelijk is.

1

Digitaal samenwerken

Wissel automatisch data met elkaar uit en werk optimaal digitaal samen met diverse partijen in de sierteeltketen.

2

Basisgegevens

Alle benodigde gegevens worden eenmalig ingevoerd of geïmporteerd in één systeem. Overzichtelijk en snel terug te vinden.

3

Huur berekenen

Eenvoudig bedragen en termijnen toekennen aan kosten en opbrengsten van jouw emballage in één systeem.

4

Saldo-afstemmingen

Sluit een periode af, door met jouw relatie het ontvangen en gestuurde emballagesaldo af te stemmen.

5

Documenten toevoegen

In een emballagetransactie kan je een exportdocument of vrachtbrief toevoegen. Ook foto’s wanneer er bijvoorbeeld beschadigingen zijn.

6

Papierloze administratie

De emballagetransacties en saldo afstemmingen worden volledig digitaal en niet meer op papier verwerkt. Dit bespaart enorm aan opslagruimte en tijd, doordat je niet meer uren aan het zoeken bent naar die ene transactie in verschillende dossiers.

START GRATIS

TrackOnline werkt eenvoudig en efficiënt om akkoord te vragen over het overzicht van de Deense karren aan onze klanten.

Gerjanne van Zijverden

Van der Knaap

Gerelateerde blogs

Wil je meer informatie?

Neem contact op met onze TrackOnline expert.

Rob Heshusius

MAIL ROB

Beheer je emballage. Probeer het gratis.

Download TrackOnline op smartphone en tablet.

App Store Google Play