TrackOnline

Referenties

Wat klanten over TrackOnline zeggen:

TrackOnline is een eenvoudige totaaloplossing voor het managen van onze Deense karren

Paul Zwinkels

Just Plants

Just plants klant van TrackOnline

TrackOnline werkt zeer snel en erg eenvoudig, een effectieve fustcontrole zonder gedoe! We hebben gesproken over functionaliteiten die we misten en daar werd direct werk van gemaakt, ze denken met je mee. Dit is de oplossing voor onze fustcontrole, wij zijn zeer tevreden.

Bram van Andel

Palcoplant

Palcoplant klant van TrackOnline

TrackOnline werkt eenvoudig en efficiënt om akkoord te vragen over het overzicht van de Deense karren aan onze klanten.

Gerjanne van Zijverden

van der Knaap Group

van der Knaap klant van TrackOnline

TrackOnline biedt interactieve transacties en communicatielussen tussen Smartload en onze klanten, wat resulteert in slimme bedrijfsvoering.

Sabrina Matthee

Smartload

Smartload klant van TrackOnline

TrackOnline biedt efficiëntie door minder administratieve handelingen en duidelijke digitale communicatie.

Peter van Gijlswijk

Quattro Plant

Quattro Plant klant van TrackOnline

TrackOnline is een compleet softwarepakket die aansluit op onze specifieke situatie. Naast het gebruiksgemak is het een groot voordeel dat we TrackOnline kunnen koppelen aan onze ERP en WMS.

Allard Vervoort

Bakkerij de Paauw

Bakkerij de Paauw klant TrackOnline

De modernere opzet van TrackOnline ondersteunt onze informatiebehoefte. Het is een slimme oplossing om zo voor onze klanten de kosten alsook de impact op het milieu te minimaliseren. Door herbruikbare emballagestromen te managen voor onze klanten in plaats van minder duurzame vormen zoals karton. Ook kunnen we de hoeveelheid aan transportkilometers reduceren en daarmee een bijdrage leveren aan duurzaam ondernemen.

Bas Thuijs

HB

Er is geen softwarepakket in de wereld dat alle retourstromen zo aan elkaar kan knopen en met alle voorwaarden die je daaraan stelt. De expertise van Bexter, is precies wat we zoeken bij onze eigen expertise.

Bob IJpelaar

Van Vliet Containers

TrackOnline dient als basis voor een correcte emballageregistratie. Het laat ons sneller en moeiteloos schakelen met onze leveranciers en klanten. De koppeling met ons ERP-systeem zorgt voor een eenvoudigere werkwijze. TrackOnline is een betrouwbaar pakket met oneindig veel mogelijkheden. Daarmee zijn we een stap dichterbij het verduurzamen van de bakkerij.

Bernie Schlepers

Bakkerij Fuite