TrackOnline

Altijd voldoende emballage op voorraad in de retail

Met TrackOnline heb je altijd genoeg emballage beschikbaar om jouw producten op de juiste tijd en locatie te krijgen.

Emballagebeheer in de retail

Als organisatie in de retail zit je niet te wachten op allerlei administratieve processen. Je houdt je voornamelijk bezig met een optimaal voorraadbeheer. Je wilt altijd de juiste hoeveelheid voorraad van emballage op de juiste tijd en bestemming hebben. Sommige organisaties in de retail zijn verantwoordelijk voor de gehele keten van de emballage. Weer andere retail organisaties zijn voornamelijk bezig met het vervoeren van producten naar de plaats van bestemming. Maar het probleem is voor alle organisaties in de retail hetzelfde: zonder de juiste hoeveelheid emballage stopt het productieproces. Daarnaast kosten de kratten, karren en plastic pallets geld. Hoe meer emballage je in omloop hebt, des te meer dat gaat kosten wanneer je geen inzicht hebt in waar de emballage staat en deze kwijtraakt. Het is in de retail van groot belang dat de emballage op de goede locatie staat met de juiste aantallen. Wanneer je genoeg CBL kratten, Broban kratten (broodkratten), herbruikbare en/of plastic pallets, of andere emballage beschikbaar hebt, kun je daarmee de goederen en producten vervoeren naar de plek van bestemming. TrackOnline biedt hiervoor de oplossing door real-time inzicht in de beschikbaarheid en aantallen van emballage. Hierdoor weet je altijd precies hoeveel en waar je emballage staat.

1

Genoeg voorraad

Door optimaal voorraadbeheer hoef je minder ruime marges te nemen met je emballage voorraden, omdat je weet wat je hebt staan en zo heb je altijd genoeg beschikbaar voor het productieproces.

2

Duurzaam

Efficiëntie in de logistieke keten resulteert in minder CO2 uitstoot.

3

24/7 inzicht

Je kunt inzien waar jouw emballage staat en welke partij de emballage nog moet retourneren. Door real-time inzicht kun je de bedrijfsprocessen beter afstemmen en een nauwere voorraad behouden.

4

Foutloze administratie

Geen losse papieren transacties en Excel sheets meer waar gemakkelijk makkelijk fouten in kunnen worden gemaakt en zoeken veel tijd in beslag neemt. In TrackOnline staat precies beschreven wat je moet invullen en dat maakt registratie van emballage minder complex en minder foutgevoelig.

5

Data delen

Iedereen heeft een eigen inlog en kijkt naar dezelfde data. Je kunt hierin gemakkelijk data delen met elkaar zodat iedereen precies weet hoeveel en welke emballage waar staat. Zo deel je eenvoudig transactiebonnen, vrachtbrieven en andere documenten.

6

Kostenbesparing

Nooit meer extra kostenposten van relaties die hun emballage niet terugsturen, doordat je direct inzicht hebt in wie nog emballage moet retourneren. Daarnaast hoef je minder voorraad beschikbaar te hebben en dit scheelt ruimte en bespaard in de kosten!

START GRATIS

TrackOnline biedt interactieve transacties en communicatielijnen tussen Smartload en onze klanten, wat resultaat in slimme bedrijfsvoering.

Sabrina Matthee

Smartload

Beheer je emballage. Probeer het gratis.

Download TrackOnline op smartphone en tablet.

App Store Google Play